Първоначално публикувано от m1lk4
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеСтава въпрос за вдигане на прозорците за 159-ките след 2008 година, или от есента нататък.
До есента/фейслифта на 159-ката проблем за вдигане на прозорците няма.Alfa Romeo 156 2.4 JTD SW 02, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm SW 07 Q-Tronic
Comment
-
Моите и се вдигат и се свалят.В упътването пише, че се задържа съответния бутон(за заключване или отключване) на дистанционното повече от 2 секунди.Тогава се свалят, съответно вдигат.
При мен е така.Ноември 2006 година.
Свалянето от дистанционното е полезно лятото когато приближаваш и 159-ката е била на слънце - от 20/30-на метра да свалиш всички прозорци, за да се проветри маранята вътре поне малко ...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщениеНа предната броня нямам сензори. А въпросния бутон каква роля играе защото като го натискам и нищо ме се случва, а картинката ми прилича точно на парктроник.. опасенията ми бяха че може да е имала някога преден, но да е сменена бронята или нещо такова.. знам лиAlfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщениеНа предната броня нямам сензори. А въпросния бутон каква роля играе защото като го натискам и нищо ме се случва, а картинката ми прилича точно на парктроник.. опасенията ми бяха че може да е имала някога преден, но да е сменена бронята или нещо такова.. знам ли
Когато има преден и заден - има звук и визуализация.
Предполагам по това което виждам, че си със сменена предна броня !
Но това странно ли е ?Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеКогато е само заден парктроник - сигнала е само звуков.
Когато има преден и заден - има звук и визуализация.
Предполагам по това което виждам, че си със сменена предна броня !
Но това странно ли е ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщениеНа предната броня нямам сензори. А въпросния бутон каква роля играе защото като го натискам и нищо ме се случва, а картинката ми прилича точно на парктроник.. опасенията ми бяха че може да е имала някога преден, но да е сменена бронята или нещо такова.. знам лиAlfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Ами нищо ме се случва с P бутона вляво от волана. Галя го натискам задържам.. няма ефект. Махам фаровете пускам ги пак същото.. майната му де.
Другото което е, разпънката на пасажерската седалка неще да излиза напред. На какъв принцип е, някакво жило ли да има разкачено. Дръжката отдолу изглежда здрава..EX : Alfa Romeo GT 1.9JTD '06
Alfa Romeo 159 Ti 1.9JTDm '07
Comment
-
Миличкия вземи си прочети упътването са собственици(ownerbook) - там е записано, че когато е изгасена и мисля с изваден ключ се натиска този бутон.Освен това с една от ръчките- мисля за мигачите се пускат съответно ляви мигачи или десни мигачи.Тоест натискаш бутона и заедно с него и ръчката.Това е когато е тъмно и си паркирал/аварирал, да не те удари някой в тъмницата.
А и доколкото имам спомен, с това копче се включва изключва "Follow me" функцията.:
Линк към упътването : https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=...+ownerhandbook
Мераци за четене само да имаш - 380 страници е, а ако си и със заводската навигация има и за нея отделна " книжка"Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщениеАми нищо ме се случва с P бутона вляво от волана. Галя го натискам задържам.. няма ефект. Махам фаровете пускам ги пак същото.. майната му де.
Другото което е, разпънката на пасажерската седалка неще да излиза напред. На какъв принцип е, някакво жило ли да има разкачено. Дръжката отдолу изглежда здрава..Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеМоята фабрично е само със заден, но от proxy alignment може да се пусне визуализация на малкия дисплей, и там показва и преден, и заден парктроник. Нямам преден, затова на предните датчици нищо не се случва. Друг е въпроса, че ако разчитам на визуализацията на задните, досега да съм боядисал бронята поне 3 пъти.
аз съм само със заден парктроник и без визуализация, я освети ме леко.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщениетва- proxy alignment , що е?
аз съм само със заден парктроник и без визуализация, я освети ме леко.Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX
Comment
Comment